Mi ez az egész?

Minden nap annyi fekvőtámaszt nyomok, ahányadik szintű a karakterem a VégzetÚr nevű online rpg játékban. Ha eleged van abból, hogy csak punnyadsz a gép előtt, tarts velem. Bővebben >>>

Végzetúr ingyenes játék

WINIVE WINNERS

Utolsó kommentek

  • Magum: őőő akk Sharpa már tiszta olyan mint a karakter képe :P sztem 1év és ő lesz a köv Hulk Hogen xD (2009.06.28. 17:23) A punnyadás vége
  • Byzon: Hát szívből gratulálok! Nem ismerem az írás szerzőjét, sőt senkit tőletek, de ez nagyon jó! Nem ak... (2008.12.29. 19:04) Hasadék a térben
  • Aromó: Helló Én nem panaszkodom,mert térkapuból eddig 5 tárgy esett nekem(szerencse 46)....De.... Kicsit ... (2008.12.17. 08:00) VégzetÚr Innováció
  • SZECS: na ja, elég brutális, lehet vagy 60-as karja, vagy olyan vastag már a bicepsze, hogy nem lát ki k... (2008.12.16. 15:47) Végzetúr Fun
  • pheno: Ennyi fekvőtámaszba bele sem merek gondolni. :D (2008.12.16. 15:16) Végzetúr Fun
  • Utolsó 20


Mindennapok

2008.12.22. 10:29 - pheno

Címkék: tökéletes elit mindennapok gyémánt légió szövetség hellókarácsony horda azúr sharpa aranyalma

Itt a Karácsony az evés-ivás korszaka. Ilyenkor még fontosabb kitartani és csinálni az edzést. Rég hallottam felőletek, hogy fejlődtök, remélem mindenki csinálja rendesen az edzést. ;)
A mai bajnokok reggelije egy gyümölcssaláta volt: kiwi, banán, mandarin, grapefruit - összevágva és egy fogpiszkálóval térkapuzás és portyázás közben elfogyasztva. :)
Mint észrevehettétek a blog kicsit elkanyarodott az eredeti iránytól és a fitness programon kívűl különböző változatos végzeturas témákkal is foglalkozik. (Innováció, novellák stb.)
Ezt a vonalat a jövőben is szeretném megtartani. Több tehetség is van a közelemben, egyikük, Maedhros írását közlöm most le a szövetség életéről.

Mindennapok

"A békák bánatosan kuruttyoltak, és minden okuk megvolt a bánatra, jó részük a nagy hidegben hozzáfagyott a földhöz. A szél is szomorúan jajongott, közben fekete felhőket kergetett az égen, maró fájdalmában bele-belemarva némelyikbe. Hősünk a klubhelységben húzta meg magát, a "Hogyan legyen minél több lehetőségünk egy nap a vadon bestiáinak becserkészésére" című, színes ábrákkal is ellátott kézikönyvet olvasgatta. Az elmúlt napokban le se tette a szamárfüles kötetet, magával vitte még a hosszú, fáradságos útjaira is, amelyet mások fellengzősen "vadászatnak" neveznek, de ő már tudta, hogy valójában ocsmány mészárlás, gőzölgő vér és zsigerek kiontása a meggyötört földre. Persze élvezte, nem is tagadta, ha úgy vélte, nem látja senki, meg-meghempergőzött a hús istenének emelt spontán oltárokon, de ezt azért otthon már nem mesélte el, annyi jóérzés még szorult belé, hogy tudja, a többiek furcsán néznének rá.
A védmű túloldaláról vasalt csizmák dobogása hallatszott, Hősünk szomorúan lehajtotta fejét, a könyvet lemondóan tarisznyájába gyűrte. Az összegyűltek a hatalmas táblát kezdték vizslatni, a Sharpa-Aranyalma felírat mellett volt a legkisebb odds. A második legkisebb oddsa a bárki-Jerikó mérkőzésnek volt, de Jerikó nem volt a többiekkel, ő éppen Tihorgod távoli és nehezen megközelíthető barlangját kereste fel egy kisebb szekérre való javaslattal.
- Aranyalma!
Sharpa hangja még a levegőben rezgett, hatására pár megzavarodott pterodon kenődött szét a mágustornyon. Szelvényét dühösen a tűzbe vágta néhány elégedetlen végzetúr, majd értéktelen kavicsok cseréltek gazdát. Aranyalma közben már vissza is érkezett, arcán gonosz félmosoly.
- Még nem ment el...
Feszült csend ült a szobára.
- Dzsó, Endyr!
Seligen vihogva gyűjtötte be magához a többiek kavicsait, és boldogan vette tudomásul, hogy a korábban Arkhroth Croa'khyn-hez került maréknyi málladéka is visszakerült jogos tulajdonosához. Nephila oda sem figyelt, úgy tett, mintha az egész őt nem is érintené. Ami persze így is volt.

 

 
 
 
 
 
 
 
Dzsó és Endyr is visszacammogott mogorva arccal, a sarokba lehuppantak egy kupa furcsa színű nektár mellé, egy ideig csak dühös morgolódás hallatszott felőlük, aztán felhajtották italaikat, és kiviharzottak. Hősünk is visszatért könyvéhez, de egy bekezdésnyit sem tudott elolvasni, amikor a falon túlról ütemes kopácsolás zaja hallatszott. Liadas felnézett keresztrejtvényéből, szemében a "valaki nézze már meg" tekintet honolt, ajkán pedig a "nem én leszek az" mosoly játszott. Csiga feltápászkodott, majd meggondolta magát, és csak kiordított a szeretett védműve tövében pasziánszozó Anubysnak.

- Ha már úgyis ott vagy...
Anubys felbaktatott a fal tetejére, és a túloldalon eléje táruló látvány láthatóan megbabonázta. Ez már a többiek érdeklődését is felkeltette, Lélekmester, Zedd és rhynn a védműre néző ablaknál tolongott.
-Gyertek ki, ezt látnotok kell!
A csapat egy része felkelt, hogy elinduljanak megnézni, mi is borította ki társukat, de Liadas leintette őket.
- Gyere ide te, és meséld el!
Anubys kelletlenül hagyta ott szeretett védőfalát, és csatlakozott a többiekhez.
- Na mitől akadtál így ki? - kérdezte SGH, de akadt más is, aki úgy tett, mintha érdekelné a dolog.
- Izé... szóval az ELIT tábort épít a falon túl. Azt tudtam kivenni az elcsípett beszélgetésekből, hogy már elegük van abból, hogy folyton annyit kell gyalogolniuk, ha verekedni akarnak.
Wurgolx gonoszul elvigyorodott.
- Hogy mit fog ezért kapni Wormus...
Közben Dzsóék is visszaértek, láthatóan elégedetten.
- Láttátok azt a kis bódétábort? Építkezik az ELIT.
- Á, nem csak az ELIT. Itt vannak Azúrék is, közösen húzzák fel a kalyibáik.
Tündeköves Glórin megrázta a fejét.
- Na most már elég. Kimegyek.
Barrakuda is csatlakozott hozzá."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vegzeturfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr92836314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása