Mi ez az egész?

Minden nap annyi fekvőtámaszt nyomok, ahányadik szintű a karakterem a VégzetÚr nevű online rpg játékban. Ha eleged van abból, hogy csak punnyadsz a gép előtt, tarts velem. Bővebben >>>

Végzetúr ingyenes játék

WINIVE WINNERS

Utolsó kommentek

  • Magum: őőő akk Sharpa már tiszta olyan mint a karakter képe :P sztem 1év és ő lesz a köv Hulk Hogen xD (2009.06.28. 17:23) A punnyadás vége
  • Byzon: Hát szívből gratulálok! Nem ismerem az írás szerzőjét, sőt senkit tőletek, de ez nagyon jó! Nem ak... (2008.12.29. 19:04) Hasadék a térben
  • Aromó: Helló Én nem panaszkodom,mert térkapuból eddig 5 tárgy esett nekem(szerencse 46)....De.... Kicsit ... (2008.12.17. 08:00) VégzetÚr Innováció
  • SZECS: na ja, elég brutális, lehet vagy 60-as karja, vagy olyan vastag már a bicepsze, hogy nem lát ki k... (2008.12.16. 15:47) Végzetúr Fun
  • pheno: Ennyi fekvőtámaszba bele sem merek gondolni. :D (2008.12.16. 15:16) Végzetúr Fun
  • Utolsó 20


Hasadék a térben

2008.12.29. 17:54 - pheno

Címkék: novella végzetúr maedhros térkapu burástya

Maedhros újabb remekműve:

"Egy messzi, igen-igen messzi létsíkon a púpos, ragyás, heges, farkastorkú, nyúlszájú, illetve minden más egyéb fejlődési rendellenességekkel megvert, valamint változatos bőrbetegségekkel rendelkező burástyák Királynője dögletes bűzt eregetett magából. Az ez a fajta dögletes bűz különbözött a más esetekben eregetett dögletes bűzöktől, mégpedig abban, hogy az efféle dögletes bűz burástyáéknál az intenzív gondolkodás jele. A Királynő bosszúsan szétnyomott egy kronopókot karmos ujjaival, az bántóan sikoltozott és kínjában eltorzította a tér-idő kontinuumot. A Királynőt ez nem zavarta, csökött agya fel sem fogta, hogy létezhet ilyesmi. 
Gondolatai a fajtáját dühítő események körül forogtak. Nagyjából egy hónapja egy furcsa hasadék keletkezett a palota egyik hálókamrájának falán. Az egyik kíváncsi komorna először csak farkincáját dugta a résbe, majd mivel nem történt semmi, bátran bedugta bájos fejecskéjét is. Aztán megosztotta a többiekkel, hogy mit is látott odaát. Persze csak azután, hogy az információt egy kupac hányadék formájában a Tudás Felkent Őrzőjének markába okádta. 
Egy durva kövekből rakott, szegényes kőfalat látott, mely előtt szánalmasan apró teremtmények álltak, és izgatottan mutogattak a rés felé. Láthatóan nem tudtak mit kezdeni a furcsa színekben villódzó hasadékkal. A Királynő tanácsot hívott össze, és a tanács arra jutott, hogy a lyukat be kell foltozni. Közben elfogyasztották különböző testnyílásaik segítségével a tanácsteremben felhalmozott információhányadékkupacokat, de azért közben eszegettek is ezt-azt. A döntés értelmében egy kőművest küldtek a tanácstalan, apró lényekhez, hogy segítsen nekik a rés befalazásában.
Megdöbbenve figyelték, hogy a szerencsétlen, kétségbeesetten magyarázó mesterembert darabokra szabdalja az egyik pánikba esett apróság. Újból tanácsot hívtak össze, és azon újabb kőműves küldését határozták el. A fejlemények hasonlóak voltak, csupán annyiban különbözött az első esettől, hogy az aprócska lény leráncigált egy, a kőműves meghosszabbodott falazószemölcsén hordott A30/BB2 típusú, a légnemű anyagok továbbítására szolgáló vezetékek rögzítésére szolgáló bilincset. 
A következő tanácsülésen élénk vita alakult ki arról, hogy a túloldalon található primitív, de annál agresszívabb faj mit is akarhat. A jelenlévők egy része szerint az apróságok egyfajta Isteni Létre Utaló Bizonyítékként vették magukhoz az értéktelen fémdarabot, és ismeretlen vallási szertartások keretében imádják azt. Mások szerint csupán hiánycikk lehet odaát a fenti rögzítőbilincs, és azt javasolták, hogy más egyéb épületgépészeti egységek adományozásával bírják együttműködésre őket. Az utóbbi nézet győzött, de azóta hiába hordják a különböző alkatrészeket, a túloldali népség agressziója nem csökkent. 
A Királynő most kétségbeesetten azon töri fenséges fejét, hogy milyen alkatrészre lenne szüksége a szerencsétleneknek, hogy végre elkezdjék befalazni a rést." 

A bejegyzés trackback címe:

https://vegzeturfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr96847235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Byzon 2008.12.29. 19:04:30

Hát szívből gratulálok! Nem ismerem az írás szerzőjét, sőt senkit tőletek, de ez nagyon jó! Nem akármilyen fantázia! Remélem közkinccsé tesztek még néhány ilyet, mert nagyszerűek!

További jó játékot!
süti beállítások módosítása